Gravel Medio Fondo – 100km

100km – 35+ stroken

| Onze Gravel Medio Fondo start tegelijk met de Gravel Gran Fondo, om 09:00. Je vlamt in groep richting de eerste onverharde strook!

Jouw 100 kilometer lange uitdaging ligt voor je en na een dikke 10 kilometer doorheen dens bosgebied, kom je in het kleine gravelparadijsje ten zuiden van Stad Peer terecht. De passage doorheen het stadscentrum zorgt voor wat verkoeling maar al snel duik je weer de velden in en na de lange, kronkelende gravelstrook rond de militaire luchtmachtbasis van Kleine-Brogel, rijdt je naar de eerste echt bosstrook Rooie Pier. Je vervolgt over enkele prachtige landwegen in gemeente Pelt. Het glooiende landschap in de Dommelvallei vraagt een stevige krachtinspanning. Het eeuwenoude Hobos leidt het einde van dit avontuur in. De eindmeet lonkt en doorheen de goedgevulde tribunes rijdt je over de streep. Met onze Gravel Medio Fondo op je conto geniet je bij de ondergaande zon van een Limburgse pint!

Je krijgt tijdens onze Gravel Medio Fondo maar liefst 38 onverharde stroken voor de kiezen!

“De prachtige Gravel Medio fondo is heavy! Na wat opwarmingskilometers, kom je in het prachtige gravelparadijsje Peer terecht. Ondanks afzien toch gewoonweg genieten daar!