About

VZW BoslandTrail ontstond in 2018 en startte 5 jaar geleden met het organiseren van BoslandTrail, een jaarlijks weerkerend evenement dat inmiddels zo’n 4500 trailers Bosland laat ontdekken. In het laatste weekend wordt koste noch moeite gespaard om de 10 verschillende nationaliteiten die aan de start staan een prachtige beleving mee te geven.

Meer informatie over het zusterevenement? Surf naar www.boslandtrail.be !

Een weekend later organiseert VZW BoslandTrail nu ook voor het eerst BoslandGranFondo. Deze twee weekends na mekaar zijn voor alle Boslanders en al zijn meewerkende verenigingen een prachtige afsluiter van de zomer. Op de start- en finishweide in Hechtel-Eksel verzamelen we twee weekends op rij enkele duizenden bezoekers en sportievelingen! Geniet mee van wat sfeerbeelden!

Wij voorzien ook voor BoslandGranFondo een feilloze en unieke omkadering. Je wordt al voor aanvang ontvangen op een complete festivalweide waar de deelnemers kleedkamers, douches en aparte registratie terugvinden. Na je ongelooflijke prestatie rijd je de finishline over doorheen de tribunes! Tevens is er een grote feesttent waar je na jouw geweldige inspanning nog een Limburgs pintje kan drinken. Ook zijn er lekkere hapjes en jij geniet toch ook mee van de podiumceremonies, hé? Klap jij mee voor al die binnenrijdende helden?